Ditlevsdal Bisson Farm - Open Air 2019 - Rock N’ Stones

Sikke en afslutning på Ditlevsdal Open Air. Der var fest til det sidste. Jeg ser frem til at høre jer igen… B-) :-D :-D

Skrevet af Lars Schønemann - Gæst, Ditlevsdal Open Air 2019
Dato: 7. juli 2019

Link: www.ditlevsdal.dk


Tunø Musikfestival 2018 - Rock N' Stones

De kom, spillede og sejrede! 

Rock N' Stones spillede rø*** ud af bukserne på Bodega scenen under Tunø Musikfestival 2018. Der var energi og dynamik fra start til slut omend scenen ikke var stor nok til, at forsanger Morten kunne agere som Mick Jagger rent fysisk. Til gengæld sang han af "karsken bælg" og det lød hammergodt. 
Bakket op af et super sublimt orkester, der kunne deres metier og deres Rolling Stones fik de i den grad publikum på mærkerne og temperaturen til at stige, som om det ikke var varmt nok i forvejen! Nye og gamle Stones numre i en god blanding, som orkestret, der indeholder både unge og ældre medlemmer. De har sikkert haft deres diskussioner, men for dælen de fungerer godt sammen. 

Jeg er stolt af, at Rock N' Stones kom til Tunø Musikfestival og viste formatet lige fra den stille "Angie" til energibomben "Beast Of Burden". 

De skal bare ud at spille, de er i den grad for seje! 

Skrevet af: Michael Pelle Clausen – Booker Tunø Musikfestival
Dato: 16. juli 2018

Link: www.tunøfestival.dk


Mosstock Festival 2018 - Rock N' Stones

Må vi præsentere ... Rock'n'Stones!!
På årets Mosstock Festival 2018 havde vi den store fornøjelse, at kunne tilbyde vores publikum en oplevelse, der tog dem med tilbage til rockmusikkens barndom - til dengang hvor enhver teenager med respekt for sig selv måtte træffe det skelsættende valg ... "er du til Beatles eller Stones?" I dag behøver man ikke længere vælge enten eller, men alle der dengang svarede "Stones!!!" vil i dag glædes over, at være til koncert med "Rock'n'Stones.
De spiller med en dejlig energi, der trækker både gamle og unge på dansegulvet. De får dem til at skråle med - og til at sjæle til de rolige numre. Mosstock 2018 takker for en ægte musikalsk oplevelse, der kan gøre selv nutidens unge til Stones fan's."❤️

Skrevet af: Susanne Falkenberg Andersen - Bestyrelsesmedlem Mosstock Festival
Dato: 25. september 2018

Link: www.mosstock.dk


Privat Arrangement 2019 - Rock N’ Stones

Spillede til vores bryllup og de forstod virkelig, at få vores gæster på dansegulvet! Der var god forståelse for stemningen og fantastisk interaktion i form af “fællessang” og “kåring af bedst dansende par” uden at det blev akavet. Der var godt samarbejde inden, under og efter festen! Jeg tror aldrig jeg har danset så meget som den aften!

Skrevet af: Kristina Overby Flyvholm - Bookede til sit private arrnagement
Dato: 25. August 2019


Privat Arrangement 2018 - Rock N’ Stones

“Perfekt aften!”
Vi havde en perfekt aften med perfekt underholning. Der var en super kontakt til publikum. Vi havde endda en gæst, der blev forelsket i forsangeren.

Skrevet af: Tanya Pedersen - Bookede til sit private arrnagement
Dato: 9. september 2018